This project is read-only.

no icons for older MS Office (doc not docx) documents in results

Hi there,   we have implemented FAST ESP to replace the MOSS 2007 search. FAST is being accessed through espwebparts. Far so good, search is working and results are getting displayed. Newer Office ...

Id #12057 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by SvenW | Created: Sep 30, 2010 at 3:49 PM by SvenW

Navigator webpart

we're using FAST ESP Web Parts for SharePoint Server 2007 the codeplex project in our site to integrate between FAST and Smart Logic Semaphore Classification. the Navigator webpart return approxima...

Id #11702 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by SylvanaMounir | Created: Aug 1, 2010 at 2:25 PM by mina_tab

Navigator webpart

we're using FAST ESP Web Parts for SharePoint Server 2007 the codeplex project in our site to integrate between FAST and Smart Logic Semaphore Classification. the Navigator webpart return approxima...

Id #11701 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by SylvanaMounir | Created: Aug 1, 2010 at 2:25 PM by mina_tab

Navigator webpart

we're using FAST ESP Web Parts for SharePoint Server 2007 the codeplex project in our site to integrate between FAST and Smart Logic Semaphore Classification. the Navigator webpart return approxima...

Id #11700 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by SylvanaMounir | Created: Aug 1, 2010 at 2:25 PM by mina_tab

< and > characters represented as &lt; and &gt;

Hi,   We have deployed the ESP Web Parts on our SharePoint Portal. The results are fine except the < and > characters as they are represented in the search reults as < and > respectively. But when ...

Id #10641 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by sgandhi | Created: Apr 14, 2010 at 11:39 AM by sgandhi

Failed to fetch searchview(searchengineexception)

iam getting an error when iam using .net api code to pass the query and to fetch the results for an asp.net website, fast esp is installed on other machine,iam getting error exactly at searchFacto...

Id #9180 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by harishkumar | Created: Nov 13, 2009 at 11:18 AM by harishkumar

Fast Server cache doesnt help in Load Balanced Environment - ESPSearchManager

We are seeing that ESPSearch webpart caches the server name of the FAST search engine server it connects to the first time and connects to the same server till an app pool recycle or IIS reset is m...

Id #8840 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by tamilseloxford | Created: Sep 25, 2009 at 5:08 PM by tamilseloxford

Error in ESPSearchConfigEditorPart.cs - CreateQueryTemplatePageBody

_defaultQueryTemplates.Items.Add(new ListItem(QUERY_TEMPLATE_LABEL_SIMPLEANY, QUERY_TEMPLATE_LABEL_SIMPLEANY)); _defaultQueryTemplates.Items.Add(new ListItem(QUERY_TEMPLATE_LABEL_SIMPLEAL...

Id #7956 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by Wobba | Created: Jun 30, 2009 at 11:38 AM by Wobba

The remote server returned an error: (407) Proxy Authentication Required.

The FAST Server and Sharepoint 2007 are installed on the same machine. We are able to get the list of views from the QRSERVER of FAST in the ESP Search Config Web Part and Result List Web Part but ...

Id #7882 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by varunmanohar | Created: Jun 12, 2009 at 10:40 AM by searchdeveloper

Error editing ESP Query Server Connections

On the site settings page when clicking "ESP Query Server Connections" to set the default connection or when trying to modify the conneciton in the result list web part this error is thrown Object ...

Id #7705 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 11:22 PM by mikeruberg | Created: Apr 28, 2009 at 8:06 PM by dpuggie